Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na wyrzucanie itemów z eq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie :D
Poszukuje bota na serwer prywatny, który bedzie podnosił wszystkie itemy z ziemii, a nastepnie wyrzucal je z eq. Wyjatkiem maja być wybrane przeze mnie itemy. Potrzebny jest mi on do farmienia sztabek botem na 1 lvlu, ale spam itemów po jakimś czasie uniemożliwia to (wg. mnie po prostu gubi się od ich nadmiaru :D ), a itemy wyrzucone znikaja po 3 sekundach.

Proszę o pomoc w odnalezieniu takowego bota <3

Opublikowano

W kamermodzie masz taką opcje, lub "PickUp V3 by istvan na wybrane itemy poradnik dla średniozaawansowanych" <<<< wystukaj w google z dopiskiem mpc

Opublikowano

Jesteś pewny, że jest tam taka opcja? Jak już pisałem chodzi mi o bota, który najpierw podniesie wszystkie itemy, a następnie je wyrzuci z eq zostawiając te które wybiore, aby znikneły po 3 sekundach.

Opublikowano

W kamermodzie masz taką opcje, lub "PickUp V3 by istvan na wybrane itemy poradnik dla średniozaawansowanych" <<<< wystukaj w google z dopiskiem mpc

Może i tak.

W kamerze masz to podnoszenie itemów tylko problem z tym jest taki że jak dropnie Ci 10 itemów a obok ciebie będzie 1 który wybrałeś to on go nie podniesie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1120516-spis-hackow-botow-bugow-metin2/

Tutaj masz autopickupy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...